A legjobb hitel az Ön igényei és lehetőségei szerint

Hogyan segítjük Önt

hitel tanácsadásCégünk küldetése, hogy a pénzügyekben kevésbé jártas, illetve limitált idővel rendelkező emberek számára is lehetővé váljon a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztása. Ezen túlmenően a hitelügyintézés időigényes, sokszor nehézkes folyamatától is megkíméljük ügyfeleinket.

Más piaci szereplőktől eltérően cégünk üzleti modellje kizárólag a bankok jutalékára épít, további díjat nem számítunk fel.

hitel ajánlatokIsmerve a bankok gyakorlatát, árazását, a rejtett költségeket, bátran állíthatjuk, hogy nehéz eligazodni a mai modern pénzügyek területén, gondoljon csak a reklámok alatt szereplő apróbetűs megjegyzésekre. A reklámok gyakran félrevezetőek lehetnek a hétköznapi ember számára és erre esetleg csak akkor jön rá, amikor már késő.

Nem is beszélve arról, hogy a gondos termékválasztáshoz az összes piaci szereplő által kínált lehetőséget meg kell vizsgálni, ami több napot is igénybe vehet.

Mi a következőképpen segítjük Önt:

  • hitel ügyintézésAz igényei felmérése után meghatározzuk a megfelelő terméket
  • A piaci szereplők eme termékeit különböző szempontok alapján (általában árazás) sorba rendezzük
  • Az Ön lehetőségeit és körülményeit figyelembe véve a legolcsóbb konstrukciótól kezdve vizsgáljuk, hogy melyik termék az amelyik az Ön számára elérhető, és ahol a legvalószínűbb a pozitív hitelbírálat.
  • Amint ez is megvan, közöljük Önnel, hogy milyen dokumentumokat kell beszereznie a hiteligényléshez
  • Ha ezeket benyújtotta nekünk, elkezdjük a banki ügyintézést
  • A hitelbírálati folyamat végén Önnek csak a szerződést kell aláírnia az illető Bankfiókban és a hitele folyósításra kerül.

ÉS MINDEZÉRT NEKÜNK NEM TARTOZIK SEMMIVEL!

hitel tanácsadásReméljük Önnek is segítségére lehetünk lakásának, autójának megvásárlásában, vagy vállalkozásának elindításában, továbbépítésében a legmegfelelőbb banki konstrukció kiválasztásával.

Hogyan veheti igénybe hiteltanácsadás szolgáltatásunkat?